- Advertentie (?) -

Live: Aanrijding bestelbus en tram onderaan het tramviaduct bij de Vossenburg, er rijden momenteel geen trams in Carnisselande (1 updates)

Zondag 5 mei 2019, 18:36:16Reageer via Facebook ()

Aanrijding bestelbus en tram onderaan het tramviaduct bij de Vossenburg, er rijden momenteel geen trams in Carnisselande. In ieder geval één man zat in het bestelbusje en is gewond geraakt aan zijn hoofd. Hij is inmiddels weer uit de ambulance en handelt het papierwerk met de RET af.

Politie en ambulance zijn ter plaatse. Extra personeel van de RET is ook aanwezig om de schade aan tram en rails in kaart te brengen.

Het ongeval heeft al rond 17:35 uur plaatsgevonden.

Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/30088/tram-botst-tegen-bestelbus-op-de-avenue-carre-tramverkeer-in-carnisselande-enkele-uren-stilgelegd

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 18:36:16, zondag 5 mei 2019

    Aanrijding bestelbus en tram onderaan het tramviaduct bij de Vossenburg, er rijden momenteel geen trams in Carnisselande. In ieder geval één man zat in het bestelbusje en is gewond geraakt aan zijn hoofd. Hij is inmiddels weer uit de ambulance en handelt het papierwerk met de RET af. Politie en ambulance zijn ter plaatse. Extra personeel van de RET is ook aanwezig om de schade aan tram en rails in kaart te brengen. Het ongeval heeft al rond 17:35 uur plaatsgevonden. Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/30088/tram-botst-tegen-bestelbus-op-de-avenue-carre-tramverkeer-in-carnisselande-enkele-uren-stilgelegd

Reageren op: Aanrijding bestelbus en tram onderaan het tramviaduct bij de Vossenburg, er rijden momenteel geen trams in Carnisselande ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU 112 Meldingen site. Hier zijn alle 112 meldingen van Barendrecht te bekijken.