- Advertentie (?) -

Live: Brandweer met spoed ter plaatse voor brand/gasmelding in woning Mahlerstraat; zat nog een hond in de woning (1 updates)

Donderdag 26 juli 2018, 21:19:28Reageer via Facebook ()

Brandweer met spoed ter plaatse voor brand/gasmelding in woning Mahlerstraat; zat nog een hond in de woning. Brandweer is naar binnen geklommen via openstaand raam op eerste verdieping. Doen onderzoek naar mogelijke gasmelding. Buren hebben brandweer ingeschakeld en zagen dat een knop van het gasfornuis opengedraaid stond. Brandweer klimt weer naar buiten.

Update, artikel: http://barendrechtnu.nl/incidenten/27133/brandweer-met-spoed-naar-woning-aan-de-mahlerstraat-geluk-bij-een-ongeluk

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 21:19:28, donderdag 26 juli 2018

    Brandweer met spoed ter plaatse voor brand/gasmelding in woning Mahlerstraat; zat nog een hond in de woning. Brandweer is naar binnen geklommen via openstaand raam op eerste verdieping. Doen onderzoek naar mogelijke gasmelding. Buren hebben brandweer ingeschakeld en zagen dat een knop van het gasfornuis opengedraaid stond. Brandweer klimt weer naar buiten. Update, artikel: http://barendrechtnu.nl/incidenten/27133/brandweer-met-spoed-naar-woning-aan-de-mahlerstraat-geluk-bij-een-ongeluk

Reageren op: Brandweer met spoed ter plaatse voor brand/gasmelding in woning Mahlerstraat; zat nog een hond in de woning ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Incidenten & Evenementen kaart waarbij het nieuws zichtbaar is op een kaart.