Politieauto

Barendrecht – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die plaatsvond op woensdag 13 februari jl, op de Middeldijk in Barendrecht.

Daar reed om ongeveer 10.45 uur een fietster op het fietspad. Zij wilde bij de Strausslaan rechtdoor rijden. Naast haar reed een auto op de rijbaan die rechtsaf de Strausslaan inreed. Daarbij botste de auto tegen de fietster, die ten val kwam. Naar later bleek heeft de vrouw rugletsel opgelopen. De automobilist is na de aanrijding doorgereden.

De politie zoekt getuigen van dit voorval. Bent u getuige geweest of heeft u andere informatie, neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Op de betreffende locatie gebeuren wel vaker ongelukken tussen auto’s en fietsers. De verkeerssituatie is sinds de komst van een aantal nieuwe vrijstaande woningen langs de Middeldijk aangepast. Buurtbewoners klagen al langer over de onveilige verkeerssituatie en hebben dit al meermaals aangekaart bij de gemeente. De nieuwe kruising zou onoverzichtelijk zijn waardoor automobilisten fietsers niet goed kunnen zien aankomen.

« | »