Politieauto

BARENDRECHT – Een onbekende man heeft woensdagmorgen een bedrijfspand op de Donk overvallen. De gemaskerde verdachte bedreigde de aanwezige medewerker met een vuurwapen en eiste geld. Hij vluchtte met een nog onbekend geldbedrag en is nog spoorloos.

Vuurwapen

De verdachte drong rond 04:30 uur het bedrijfspand binnen en overmeesterde de aanwezige medewerker. Onder bedreiging van een vuurwapen maakte hij een nog onbekend geldbedrag buit en ging er vandoor. Het slachtoffer raakte niet gewond. De politie is direct na de melding een onderzoek gestart waarbij camerabeelden zijn veilig gesteld.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen. Mogelijk is u iets opgevallen rond het tijdstip van de overval op het bedrijventerrein (ten noord-oosten van station Barendrecht) of heeft u de dagen ervoor iets opvallends gezien dat van belang kan zijn voor het onderzoek. Neem in dat geval contact op het Regionaal Team Overvallen van de politie Eenheid Rotterdam op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

« | »