Politieauto

Rotterdam/ Barendrecht – Maandag is op de Wilhelminapier in Rotterdam de auto van de vermiste Herbert Raats terug gevonden. Herbert zelf is nog steeds vermist.

Precies een week geleden verliet Herbert in depressieve toestand zijn woning in Barendrecht met alleen zijn auto. Even na 10 uur is zijn auto geflitst door een snelheidscamera op de Stadionweg in Rotterdam. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

Toen de familie ‘s middags thuis kwam en Herbert niet thuis aantrof, hebben zij aangifte gedaan van vermissing. De politie heeft zijn signalement direct verzonden aan alle politie-eenheden, die naar hem op zoek zijn gegaan. Ook is een oproep aan burgers gedaan via Burgernet, Social Media en speciale websites voor vermiste personen. Het kenteken van de auto is in de ANPR gezet en alle kennissen en mogelijke verblijfplaatsen zijn afgebeld. Ook de Zeehavenpolitie zoekt mee.

Signalement

Herbert Raats is brildragend en droeg op de dag van zijn verdwijning waarschijnlijk een rode skijas, een spijkerbroek en zwarte bergschoenen.

De politie komt graag in contact met mensen die Herbert hebben gezien of andere informatie hebben die van belang kan zijn via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Kijk voor meer informatie over deze en andere vermissingen op de Vermissingen pagina van BarendrechtNU.

« | »