Auto slaat over de kop na aanrijding aan de Koedood in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Vrijdag 31 oktober 2014) om twee uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval aan de Koedood. Politie en ambulance kwamen met spoed naar het incident.

Over de kop

Ter plaatse bleek een auto over de kop te zijn geslagen. Dit gebeurde na een aanrijding waarna één van de auto’s vermoedelijk een klapband kreeg. Hierdoor zou de vrouw de macht over het stuur zijn verloren en richting de sloot zijn gereden. Zo ver kwam het niet, maar de auto raakte wel de rand van het slootje waardoor deze over de kop sloeg.

De andere bestuurder probeerde de vrouw uit de auto te halen, maar de deurhendel brak af. Uiteindelijk is het wel gelukt de vrouw uit de auto te halen. Een ambulancebroeder heeft de vrouw gecontroleerd. Later is ze overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle. De andere bestuurder is niet gewond geraakt.

Koedood afgesloten

De Koedood is ten tijde van de afhandeling van het ongeval afgesloten geweest voor autoverkeer tussen de Zuider Carnisseweg (Hockeyclub) en de Gaatkensbult (Jan Gerritseheuvel). Een berger heeft de auto weer op zijn wielen gezet en afgevoerd. Rond kwart over drie werd de weg weer vrijgegeven.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »