Aanrijding met letsel tussen een scooter en fiets op de kruising Henry Dunantlaan en de Berlagedreef in Barendrecht

De politie heeft om kwart over 3 vanmiddag (Vrijdag 11 januari 2013) melding gemaakt van een aanrijding met letsel op de Berlagedreef. Op hetzelfde moment is ook een ambulance zonder spoed opgeroepen naar de locatie.

Ter plaatse bleken een scooter en fietser met elkaar in botsing te zijn gekomen. De vrouwelijke bestuurder van de fiets is hierbij gewond geraakt. Onbekend is hoe de twee met elkaar in botsing zijn gekomen. Het slachtoffer is ter plaatse geholpen door het ambulancepersoneel. Ondertussen was ook een andere ambulance opgeroepen om de vrouw te kunnen vervoeren.

De Henry Dunantlaan is korte tijd afgesloten geweest in de richting naar de Eerste Barendrechtseweg. Dit was nodig omdat de ambulance op de weg moest blijven staan. Vele hulpdiensten zijn ter plaatse geweest (4 ambulances en 4 politieauto’s). Zo snel als dat de hulpdiensten er waren zijn ze ook weer vertrokken van de plaats van het ongeval. Op een parkeerplaats op het naastgelegen bedrijventerrein is het ongeval verder afgehandeld.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »