Aanrijding tussen scooter en fiets op de Sweelincklaan in Barendrecht

Vanochtend om 10 over 8 zijn zowel ambulance als politie met spoed opgeroepen voor een melding van een aanrijding met letsel. Volgens de 112 meldingen zou de aanrijding hebben plaatsgevonden op de 3e Barendrechtseweg. Nadat de ambulance hier kort heeft rondgereden is deze vertrokken omdat er geen ongeval kon worden gevonden. Enige tijd later is deze zelfde ambulance toch aangekomen bij het ongeval, ver weg van de eerder gemelde locatie, namelijk op de Sweelincklaan.

Bij de aanrijding zijn een scooter en fietser in botsing gekomen bij een kruising van een fietspad. Zowel de scooter als de fiets hebben flinke schade opgelopen en konden beide niet meer bereden worden. De fietser is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar had naast wat last van zijn vinger geen ernstige verwondingen. De politie heeft ondertussen verklaringen opgenomen en zag geen aanleiding om onderzoek te doen naar de aanrijding.

De politie heeft de scooter meegenomen en het fietspad schoongemaakt, de fiets is zelfstandig afgevoerd.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »