Fietser aangereden door auto bij rotonde Bachlaan in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Een ambulance en de politie zijn vanmiddag (Zondag 24 augustus 2014) met spoed gealarmeerd voor een aanrijding met letsel aan de Bachlaan.

Ter plaatse bleek er een aanrijding plaats te hebben gevonden tussen een fiets en automobilist op de rotonde van de Bachlaan en Sweelincklaan. De fietser is bij het oversteken van de Bachlaan geraakt door de auto. De fietser is door het ambulancepersoneel gecontroleerd op letsel. Korte tijd later kwam de fietser weer uit de ambulance, hij leek last te hebben van zijn voet. Volgens de geldende verkeersregels op de oversteekplaats hebben fietsers voorrang.

Beide vervoermiddelen hadden geen of bijna niet zichtbare schade opgelopen. Zowel de automobilist als fietser hebben hun weg met eigen vervoersmiddel kunnen vervolgen. De fietser leek, ondanks de wielrenfiets, niet bezig met het uitoefenen van de wielrensport.

De politie heeft met de bestuurder van de auto gesproken en het verkeer rond het ongeval geregeld. Een toevallig passerende beveiliger heeft meegeholpen om het verkeer tijdelijk te regelen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »