Scooterrijder gewond bij aanrijding met auto aan het Zalwater/Fuikkant in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Om tien voor acht vanavond (Donderdag 19 juni 2014) zijn politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval met letsel aan het Zalmwater.

Ter plaatse bleek er sprake van een aanrijding tussen een auto en scooter. De auto en scooter zijn met elkaar in botsing gekomen op de kruising van het Zalmwater met de Fuikkant. De auto reed bij het Zalmwater, de scooter kwam via de Fuikkant de wijk uit gereden.

De scooter is door de botsing een stuk verderop terecht gekomen. De jongeman op de scooter is behandeld door het aanwezige ambulancepersoneel en omstanders hebben geholpen bij het verlenen van eerste hulp. De scooterrijder is met onbekend letsel door de ambulance overgebracht naar het Maasstad ziekenhuis.

De scooter heeft bij de aanrijding veel schade opgelopen. Het achterwiel is grotendeels losgekomen en ook de andere onderdelen van de scooter zijn grotendeels beschadigd. Er lekte tevens olie uit de scooter. De schade aan de auto viel mee, de nummerplaat is losgekomen van de bumper.

Bij beide bestuurders is een alcoholcontrole afgenomen, dit is standaard onderdeel van het onderzoek door de politie. De politie heeft kort de situatie van het ongeval gereconstrueerd voor het maken van foto’s. Uit dit onderzoek zal moeten blijken wat de oorzaak is geweest van de aanrijding.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »