Aanrijding tussen 2 scooters op fietspad bij Middeldijk, jongen gewond naar ziekenhuis

BARENDRECHT – De politie maakte om half acht vanavond (Dinsdag 27 augustus 2024) melding van een ongeval met letsel aan de Middeldijk. Hier bleek ongeveer een half uur eerder al een aanrijding tussen 2 scooters plaats te hebben gevonden. Getuigen hoorden een harde klap op het fietspad tussen de Middeldijk en de Standerdmolen.

Op het fietspad bleken twee scooters, de bestuurders waren bekenden van elkaar, met elkaar in botsing te zijn gekomen. Eén van de scooters zou op het fietspad hebben gereden en vervolgens hebben geremd waarna de andere scooter er achterop is gebotst.

De bestuurders zijn in de tuin van een nabijgelegen woning opgevangen, maar na enige tijd zijn toch ook de politie en ambulance ingeschakeld. Andere buurtbewoners hadden namelijk vanavond (Dinsdag 27 augustus 2024) ook al gezien en gemeld dat er in de wijk (te) hard met scooters werd rondgereden. De politie heeft met in ieder geval één melder hiervan gesproken. Eén van de jongens is even na acht uur vanavond (Dinsdag 27 augustus 2024) uiteindelijk toch op de brancard gelegd en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, de andere jongen hoefde niet naar het ziekenhuis.

Vier aanrijdingen

Deze aanrijding betreft het vierde ongeval met tweewielers/scooters vandaag (Dinsdag 27 augustus 2024) in Barendrecht: Vanochtend (Dinsdag 27 augustus 2024) vond een aanrijding met een fatbike plaats op de Middeldijk, de bestuurder reed door. Even later botste twee scooters frontaal op elkaar op de Voordijk. Aan het eind van de middag reed een scooter een kind aan in de Dorpsstraat en is de (bezorg)scooter doorgereden. De politie is de bestuurder gaan achterhalen met een bezoek aan het betreffende restaurant.





« | »