Politieauto's

BARENDRECHT – Een 81-jarige vrouw is afgelopen donderdagmiddag rond 15:00 uur van haar portemonnee bestolen in de parkeergarage onder de AH supermarkt aan de Middenbaan. Eén van de kinderen uit een groepje van 4 jongens en 2 meisjes wist in een moment van onoplettendheid de portemonnee uit haar tas te stelen, zo meldt familie van de vrouw aan BarendrechtNU.

Familie is nu op zoek naar getuigen van de diefstal en specifiek naar één jongere die zeker meer weet over de identiteit van degene die heeft gestolen. De diefstal vond plaats bij de karretjes in de parkeergarage en de kinderen renden weg via de uitgang van de parkeergarage. Wie tips heeft voor de familie kan deze hier insturen (contactformulier).

Portemonnee

De gestolen portemonnee kwam vandaag (Zaterdag 11 juni 2022) weer terug bij de bestolen vrouw: zonder geld, pinpas en rijbewijs. De portemonnee bleek leeg te zijn gehaald, weggegooid en daarna door een vrouw gevonden en teruggebracht bij de rechtmatige eigenaar. Ook met deze behulpzame vrouw komt de familie nog graag in contact (omdat er nog geen contact is geweest, de portemonnee werd afgegeven bij buren)

Het slachtoffer heeft direct aangifte willen doen, maar dit bleek niet mogelijk. Er zal nog wel aangifte worden gedaan bij de politie, ook worden er in de omgeving camerabeelden veiliggesteld.

Update 13 juni: De politie laat weten dat er een afspraak is gemaakt om de aangifte op te nemen.

« | »