Auto onder bedreiging van vuurwapen gestolen aan het Middeldijkerplein

BARENDRECHT – Even voor het middaguur kreeg de politie een melding van een overval aan het Middeldijkerplein. Meerdere politievoertuigen kwamen met spoed ter plaatse en startte een zoekactie in de omgeving. Er is geen melding gemaakt van gewonden.

Op een parkeerplaats aan de Reling (thv de apotheek) bleek een automobilist onder bedreiging van een vuurwapen van zijn auto te zijn bestolen. Agenten hebben een onderzoek ingesteld en het voertuig gezocht. Het voertuig was om 13:00 vanmiddag (Donderdag 25 november 2021) uur nog niet teruggevonden.
Update: Onder bedreiging van vuurwapens zijn 2 Rotterdammers beroofd van onder meer sieraden en een auto. Het tweetal, 23 en 27 jaar oud, hadden met elkaar afgesproken op de parkeerplaats aan de Reling. Op het moment dat zij bij elkaar in een auto stapten werden zij door twee, in het donker geklede mannen, bedreigd met vuurwapens en mishandeld.

Van de 23-jarige Rotterdammer werden sieraden en autosleutels afgepakt. Met deze autosleutels stal het tweetal de Volkswagen bus van het slachtoffer en gingen er vandoor.

Artikelfoto: Meerdere politie-eenheden op zoek naar de exacte locatie van de bedreiging/beroving (vond plaats aan de andere kant vd Reling)

« | »