Politiehelikopter

BARENDRECHT – [Update overval] Vanavond (Zondag 13 april 2014) heeft er rond half elf een gewapende overval plaatsgevonden op een woning aan de Merbauhout.

In ieder geval een van de slachtoffers is hierbij mogelijk gewond geraakt, een ambulance kwam met spoed ter plaatse. Ondertussen is de politie direct een zoekactie gestart waarbij ook de politiehelikopter werd ingezet.

De twee verdachten droegen een helm en donkere kleding. De hulp van de politieheli heeft niet mogen baten, er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

UPDATE: Schoten gelost

Een 38-jarige man uit Barendrecht is zondagavond omstreeks 22.30 uur beroofd op de Marbauhout in zijn woning. Twee mannen met scooterhelmen op belaagden de man. Het resulteerde in een vechtpartij waarbij twee schoten zijn gelost door de daders. Het slachtoffer raakte niet gewond. Het duo ging er vervolgens rennend vandoor en is vermoedelijk verder gevlucht op een scooter. De buit betrof uiteindelijk een mobiele telefoon. De politie sluit na eerste onderzoek niet uit dat het een gerichte actie was.

Correctie: Eerder was sprake van een zware mishandeling, maar hierover bestaan tegenstrijdige berichten.

« | »