Mes getoond bij verkeersruzie in de Aubadestraat, politiehelikopter ingezet na conflict over voorrangssituatie

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdagmiddag rond 13:00 uur cirkelde de politiehelikopter rond boven de Muziekbuurt in de wijk Nieuweland in Barendrecht. De politie ontving vanaf de Aubadestraat een melding van een bedreiging. Meerdere politievoertuigen kwamen met spoed ter plaatse en ook de politiehelikoper vloog rond om eventueel vanuit de lucht ondersteuning te bieden.

Een zoekactie bleek echter niet nodig, alle betrokken partijen waren nog op locatie. Twee inzittenden van een personenauto waren achter een man in een andere auto aangereden vanwege een ruzie over een voorrangssituatie eerder, zo bevestigt een woordvoerder van de politie aan BarendrechtNU.

Dreigend

De twee mannen wilde verhaal gaan halen bij de man en liepen in de Aubadestraat naar zijn auto. Hier zou de inzittende van deze auto zich dermate bedreigd hebben gevoeld dat hij een mes heeft getoond. Dit weer aanleiding voor de twee mannen om de politie in te schakelen vanwege bedreiging.

Agenten zijn ter plaatse gekomen en hebben het verhaal van beide partijen aangehoord. De drie betrokkenen hebben onder leiding van de politie e.e.a uitgesproken. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

« | »