Vrouw loopt nekletsel op bij kop-staart aanrijding Kilweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Om vijf voor één vanmiddag (Zaterdag 1 maart 2014) werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de Kilweg. De hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse.

Op de Kilweg had een aanrijding plaatsgevonden tussen drie personenauto’s. Een vrouw op de bijrijdersstoel van de middelste auto heeft door de aanrijding nekletsel opgelopen. Nadat ambulancepersoneel haar nek hadden gefixeerd is ze uit de auto gehaald en op de brancard gelegd. Een man uit een andere auto is kort gecontroleerd in een tweede ambulance die met spoed ter plaatse kwam, de man mankeerde voor zover bekend niets. De vrouw met nekletsel is uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De betrokken auto’s hebben aan voor- en/of achterzijde schade opgelopen. Gedurende het afhandelen van het incident zijn twee rijstroken van de Kilweg, vanuit Carnisselande naar het centrum van Barendrecht, afgesloten geweest. Bij de aanrijding was mogelijk een vierde auto betrokken, maar deze leek geen schade te hebben.

Op vrijwel exact dezelfde plek vond eerder ook al een aanrijding plaats op de Kilweg.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »