Meisje aangereden door auto op de Portlandse Baan in Barendrecht (Carnisselande)

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Even voor zeven uur vanavond (Vrijdag 14 februari 2014) werden een ambulance en de politie gealarmeerd voor een ongeval met letsel in de wijk Waterkant.

Aan de Portlandse Baan, ter hoogte van tramhalte Waterkant, was een meisje aangereden door een auto. Dit gebeurde op een oversteekplaats naast de tramhalte. Het meisje is vrij snel op de brancard gelegd en in de ambulance geplaatst. Ten tijde van het ongeval regende het behoorlijk hard. Enige tijd later is ze met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft op de locatie van het ongeval gezocht naar enkele mogelijk verloren persoonlijke eigendommen van het meisje.

Auto’s vast in de modder

Enkele omstanders zijn direct na de aanrijding te hulp geschoten, maar toen ze achteraf weer wilde vertrekken kwamen ze erachter dat hun auto inmiddels was ‘weggezakt’ in het drassige grasveld waarin ze hun auto’s snel hadden neergezet. Duwen met één, twee of drie man bracht één van de auto’s wel in beweging, maar alleen verder de modder in.

Na diverse andere pogingen om de auto’s eruit te krijgen zag een agent zijn kans schoon om een automobilist, in een bovengemiddeld grote auto, om hulp te vragen. Deze behulpzame automobilist heeft beide voertuigen gemakkelijk uit de modder kunnen trekken.

Het verkeer op de Portlandse Baan werd tijdens de afhandeling van het incident omgeleid via het fietspad en het Steurwater. Trams en bussen moesten iets meer moeite doen, maar konden uiteindelijk ook langs het ongeval.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »