Brand bij de Bezorg Beer op bedrijventerrein Bijdorp-West (Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Maandag 27 januari 2014) om kwart voor drie zijn beide brandweerauto’s van Barendrecht met spoed opgeroepen voor een gebouwbrand. Er zou sprake zijn van een brand in een bedrijfspand op bedrijventerrein Bijdorp. De ladderauto uit Rotterdam kwam eveneens met spoed ter plaatse.

Het pand van de Bezorg Beer Barendrecht was bij aankomst van de brandweer gevuld met rook. Vanwege de omvang van het incident heeft de brandweer opgeschaald naar ‘middelbrand’: beide tankautospuiten werden ingezet. Een deur van het gebouw is geforceerd waarna de zwarte rook, door de opgebouwde druk, naar buiten werd geduwd.

Toen de brandweer het pand eenmaal kon betreden troffen ze een brand aan nabij de wasmachine. Na een half uur was de brand meester. Bij de brand is een vat chemicalien beschadigd geraakt, hierdoor kreeg het bluswater een paarse kleur. Schade in het gebouw en bij omliggende panden zal worden afgehandeld met de hulp van stichting Salvage.
Fotograaf: Ingezonden foto's, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »