Auto in brand, rookgordijn trekt over snelweg A15 in Barendrecht (Carnisselande)

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Enkele minuten voor vier uur vanmiddag (Vrijdag 10 januari 2014) werden meerdere brandweervoertuigen gealarmeerd voor een voertuigbrand op de A15.

Ter plaatse bleek sprake van brand in het motorcompartiment van een auto. Een zwarte rookpluim was korte tijd zichtbaar boven de geluidswal langs de A15 in Carnisselande. De vlammen kwamen onder de motorkap vandaag. Het lijkt erop dat er een eerste bluspoging is ondernomen met brandblussers en dat de brandweer dit later heeft overgenomen (moeilijk met zekerheid te zeggen i.v.m. de afstand).

Het overige verkeer is over twee van de in totaal vier rijbanen langs de brand geleid. De auto waar de vlammen uit kwamen stond al op de vluchtstrook, maar door de wind hadden ook deze rijstroken last van de voorbijtrekkende rook.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »