Heinenoordtunnel volledig afgesloten door ongeval tussen meerdere voertuigen

BARENDRECHT – De Heinenoordtunnel is sinds 13:10 uur vanmiddag (Donderdag 28 juni 2018) in beide richtingen afgesloten. De oorzaak hiervan is een ongeval tussen meerdere voertuigen in de tunnelbuis van Barendrecht naar Heinenoord. In eerste instantie werd alleen deze tunnel afgesloten.

Politie, brandweereenheden, ambulances en de traumahelikopter zijn inmiddels ter plaatse. Er is volgens de Veiligheidsregio geen sprake van brand, wel is er in ieder geval één persoon gewond geraakt.

De verkeersdienst van de ANWB laat weten dat de Kiltunnel momenteel tolvrij is gemaakt ivm de afsluiting van de Heinenoordtunnel.

Update 13:45 uur: Veiligheidsregio: “Nog niet duidelijk hoe lang de tunnel afgesloten blijft. Er zijn 5 personen gewond geraakt, waarvan 1 naar het ziekenhuis is vervoerd

Update: 15:00 uur: Rond 14:30 uur is de tunnelbuis vanaf Heinenoord richting Barendrecht weer open gegaan voor het verkeer.

Update 15:20 uur: Rijkswaterstaat verwacht dat de tunnelbuis richting het zuiden nog tot ongeveer 19:00 uur afgesloten zal zijn.

Update: 19:50 uur: Rond 18:40 uur vanavond (Donderdag 28 juni 2018) is de tunnel richting het zuiden ook weer open gegaan voor het verkeer.

« | »