Politieauto

BARENDRECHT – [Update: Gevonden] De politie is op zoek naar een 16-jarig vermist meisje. Er wordt sinds 8:50 uur vanochtend (Dinsdag 12 juni 2018) via een Burgernet bericht verzocht om naar haar uit te kijken in Barendrecht en Puttershoek. Tips zijn welkom bij de politie via 112.

Het betreft een blanke vrouw, 1.73m lang, mager postuur, donkerbruin krullend haar, vermoedelijk in een staart, een donkerblauwe jas en een witte broek. Ze rijdt mogelijk op een witte Gazelle damesfiets met trapondersteuning en een rieten mand.

De politiehelikopter cirkelt sinds kwart voor tien vanochtend (Dinsdag 12 juni 2018) rond boven het recreatiegebied bij de Oude Maas ter hoogte van de Achterzeedijk/trimbaan, vermoedelijk wordt er vanuit de lucht mee gezocht naar het vermiste meisje. (Update 10:10: De politiehelikopter is richting Rotterdam vertrokken).

Update 11:00: Het meisje is in goede gezondheid aangetroffen, zo laat de politie weten. De politiehelikopter is na een rondje over de Oude Maas geland thv het pannenkoekenhuis. Hier werd ook de fiets van het meisje gevonden door de politie.

« | »