Boze automobilist slaat verkeersregelaar in zijn gezicht bij afsluiting Waterkant

BARENDRECHT – Een verkeersregelaar die is ingezet om sluipverkeer door de wijk Waterkant tegen te houden is vanmiddag (Vrijdag 11 mei 2018) in zijn gezicht geslagen door een boze automobilist. De man kwam in zijn auto aangereden bij de Fuikkant en zou al in ferme bewoording hebben aangegeven dat hij ‘erdoor moest’.

De verkeersregelaar vroeg, zoals afgesproken met de gemeente, of de man in de wijk woont. Dit bleek niet het geval, de man zei dat hij naar Rotterdam Lombardijen moest.

Vastgepakt en geslagen

Toen de verkeersregelaar vertelde dat de man moest omrijden werd de bestuurder boos. Hij stapte uit zijn auto, greep de arm van de verkeersregelaar en sloeg hem met zijn andere hand in het gezicht. De agressieve automobilist greep volgens een getuige ook naar de mobiele telefoon van de verkeersregelaar toen deze het kenteken van de man zijn auto wilde noteren. De bestuurder dreigde de verkeersregelaar op te zoeken als hij een boete zou krijgen.

Uiteindelijk is de automobilist er vandoor gegaan, daarna kwam de politie ter plaatse. Het is op dit moment niet bekend of de agressieve man nog een bezoek van de politie heeft gehad of kan verwachten.

« | »