Melding auto te water loopt met sisser af aan de Veren Ambachtseweg in Barendrecht/Ridderkerk

BARENDRECHT / RIDDERKERK – De brandweer is vanavond (Maandag 18 november 2013) met vijf wagens opgeroepen voor een hulpverlening personen te water bij de kruising Dierensteinweg, Veren Ambachtseweg en IJsselmondse Randweg in Barendrecht/Ridderkerk. De politie maakte melding van een te water geraakte auto. Een persoon zou zich volgens de melding nog in de auto bevinden. Een ambulance werd eveneens met spoed opgeroepen.

Ter plaatse heeft de aanwezige brandweer en politie gezocht naar de exacte locatie van het ongeval. Nadat het juiste stuk water was gevonden begon de zoektocht naar de auto. De brandweer van Barendrecht heeft met het oppervlaktereddingsteam in het water gezocht naar een auto en/of personen, maar hier is de auto noch een persoon bij aangetroffen. Op de locatie werden wel bandensporen aangetroffen, deze liepen net langs het water. De auto is vermoedelijk van de weg geraakt en net langs het water gereden maar vervolgens wel weer op de weg terecht gekomen.

Nadat het water was afgezocht kon de brandweer en politie weer vertrekken. Het verkeer rond de op- en afrit van de A15 heeft beperkte hinder ondervonden van de aanwezige hulpdiensten.

« | »