Camerabeelden: Inbreker Zweedijk-Akker gebruikt gestolen OV-chipkaart

BARENDRECHT –  In de nacht van zaterdag op zondag 5 november 2017 wordt ingebroken in een woning aan de Zweedijk-Akker in Barendrecht. Bij de inbraak worden onder andere een mountainbike en OV chipkaart weggenomen. De OV-chipkaart blijkt nog dezelfde ochtend te zijn gebruikt om mee te reizen.

Bij het opvragen van beelden in metrostation Slinge is een man te zien die in het bezit is van de gestolen mountainbike en de OV-kaart gebruikt. Ook ’s avonds en de volgende dag gebruikt hij de kaart in andere metrostations.

Inbraak

De mountainbike is inmiddels gevonden en terug naar de rechtmatige eigenaar maar daarmee is de inbraak natuurlijk nog niet opgelost . De politie wil dus graag weten wie de man in het metrostation is die met de gestolen OV chipkaart reist.

Vragen

Herkent u deze man? Neem dan contact op via telefoonnummer: 0900-8844 of gebruik het tipformulier op deze pagina. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Opmerking: De politie heeft het originele persbericht de titel “Inbreker Zweedijk-Akker gebruikt gestolen pinpas” gegeven. In het persbericht zelf wordt echter alleen gesproken over een OV-Chipkaart. Er staat nog een vraag uit bij de politie welke nu de juiste is.

« | »