Grasbrandje langs de A29 aan de Middeldijk thv IKEA Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De brandweer van Barendrecht is om kwart voor zeven vanavond (Dinsdag 27 augustus 2013) opgeroepen voor een melding aan de Middeldijk. Vanaf IKEA Barendrecht was een brandje opgemerkt langs het fietspad van de Middeldijk. De brandweer is met gepaste spoed naar de melding gegaan.

Ter plaatse bleek er een stuk gras van zo’n 30m² in brand te staan langs de A29 ter hoogte van afslag Barendrecht. Volgens een passant was het vuur nog maar kort daarvoor ontstaan omdat er 20 minuten daarvoor nog niets te zien was. De brand was klein, maar heeft in korte tijd wel wat ‘terrein verovert’. De brandweer heeft de brand zeer snel kunnen blussen waarna ze weer konden vertrekken. De bermbrand is gezien de omstandigheden vermoedelijk aangestoken.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »