Politieauto

Op de Middenbaan is vanmiddag (Dinsdag 6 november 2012) een winkeldief achtervolgd en gearresteerd door winkelpersoneel. De man, een bekende veelpleger onder de winkeleigenaren, heeft vorige maand ook al gestolen bij Wesdijk. Toen heeft de man een buggy gebruikt om de spullen te stelen.

Personeel in de winkel merkte dat er ook vandaag (Dinsdag 6 november 2012) weer gestolen werd door de man. Hierop heeft personeel van de getroffen winkels (o.a. Wesdijk en cadeauwinkel Joy) de man staande gehouden toen hij probeerde te stelen bij de Kruitvat. Hij is vervolgens weggerend in de richting van ‘t Vlak. Na een korte achtervolging hebben ze de man kunnen overmeesteren ter hoogte van de Domino’s Pizza op ‘t Vlak. Daar hebben ze de man overgedragen aan de politie die de man heeft gearresteerd en afgevoerd.

De man heeft tijdens zijn vluchtpoging verschillende gestolen spullen achtergelaten in de schappen van de Kruidvat. Dit waren onder andere kinderschoenen, horloges en verschillende parfums. De overkoepelende organisatie van winkeliers op de Middenbaan heeft winkeleigenaren opgeroepen om aangifte tegen de man te doen als zij ook slachtoffer zijn van deze winkeldief.

Was u vandaag (Dinsdag 6 november 2012) op de Middenbaan en bent u ooggetuige geweest van de diefstal door deze man? Neem dan contact op met de politie en/of de Stichting BIZ Centrum Barendrecht.

Bron: Centrum Barendrecht blog
Bron: Twitter @WesdijkNL

« | »