Scooterrijder breekt been bij aanrijding met motor op Voordijk

BARENDRECHT – [Foto’s] Een uur na de aanrijding op de Dudokdreef vond er vandaag (Woensdag 19 april 2017) nog een ernstige aanrijding plaats in Barendrecht. Rond vijf uur vanmiddag (Woensdag 19 april 2017) kwamen een scooter en motor met elkaar in botsing op de kruising Voordijk/Sweelincklaan. De politie liet weten dat de scooterrijder hierbij zijn been heeft gebroken.

Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse bij het incident. Het slachtoffer is voor langere tijd op locatie behandeld aan zijn verwondingen en uiteindelijk overgebracht naar het ziekenhuis. Voor de betrokken motorrijder was geen ambulance nodig.

Ongeval

Na de melding spoedde agenten zich vanaf het eerdere ongeval (paar honderd meter verderop) richting het ongeluk aan de Voordijk. Door de afhandeling van deze aanrijding ondervond het verkeer op de Sweelincklaan enige hinder. De gemeente is ingeschakeld om het wegdek te komen reinigen in verband met gelekte olie. De politie heeft de scooter van het slachtoffer afgevoerd.
Fotograaf: Ingezonden, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »