Auto's botsen op GROEN-rotonde Carnisser Baan / Kilweg / Portlandse Baan in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Even na vijf uur vanmiddag (Donderdag 18 juli 2013) is een ambulance met spoed opgeroepen naar de rotonde bij de Carnisser Baan en Portlandse Baan (GROEN Rotonde). Daarnaast ging ook de politie met meerdere auto’s naar het incident.

Ter plaatse bleek er sprake van een aanrijding met letsel op de rotonde. Een auto die stond te wachten om de rotonde op te gaan had vermoedelijk verwacht dat een aankomende auto de afslag zou nemen. Nadat bleek dat deze auto de afslag niet nam, maar doorreed op de rotonde, was het al te laat. Volgens een ooggetuige kwamen de auto’s in botsing en de (grijze) auto kwam hierdoor korte tijd op twee wielen te rijden waarna hij snel weer op vier wielen kwam te staan. De man werd direct geholpen door bestuurders die op dat moment rond het ongeval reden.

Na aankomst van de ambulance is de bestuurder van de grijze auto zelfstandig uit het voertuig gekomen en op de brancard van de ambulance gaan liggen. De politie heeft de weg zo snel mogelijk weer proberen vrij te maken omdat er inmiddels een flinke file was ontstaan op de Carnisser Baan (in ieder geval tot aan het zwembad). Het slachtoffer is, nadat de ambulance een rustig plekje had opgezocht, gecontroleerd op letsel.

Via: @remkolodder
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »