5 jongeren aangehouden voor 'dansen' op daken van auto's in Oude Dorpskern

BARENDRECHT – De politie heeft afgelopen nacht moeten ingrijpen bij ongeregeldheden in de Oude Dorpskern. Een groep jongeren van rond de 18 jaar waren volgens een buurtbewoner erg luidruchtig en hingen rond in de wijk.

Het liep vannacht (Zaterdag 26 november 2016) uit de hand toen een aantal personen uit deze groep op de daken van auto’s ging springen die stonden geparkeerd aan de Oude Haven. De politie kwam met meerdere wagens ter plaatse om de orde te herstellen.

5 aanhoudingen

Een buurtbewoner laat weten dat de politie rond 3:00 uur diverse personen heeft aangehouden na een achtervolging. Volgens de politie zijn er in totaal 5 jongeren aangehouden: “Zojuist 5 jongeren aangehouden in Barendrecht die het nodig vonden om op daken van auto’s te springen. Aardige schade. Drank maakt meer kapot…” Dit alles gebeurde nadat de horeca op het Doormanplein al was gesloten: “bijna alle horecapubliek was al weg“, aldus een omwonende.

Op één licht beschadigd voertuig na waren andere zwaarder beschadigde auto’s vanochtend (Zaterdag 26 november 2016) al weggehaald.

« | »