Auto maakt draai op verbindingsweg van A15 naar Rotterdam

BARENDRECHT – [Foto’s] Rond tien voor half zeven vanavond (Donderdag 29 september 2016) zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de A15 bij het Vaanplein. Bij de aanrijding zou mogelijk iemand bekneld zijn geraakt, daarom werden ook meerdere brandweer eenheden met spoed ter plaatse gevraagd. Eenmaal op de locatie van het incident leek het ongeval en letsel mee te vallen. De meeste hulpdiensten zijn helemaal niet meer, of met lagere prioriteit, ter plaatse gekomen.

Het ongeval vond plaats op de verbindingsweg van de A15 (Europoort) richting de Vaanweg (Zuidplein). Deze weg is enige tijd afgesloten geweest voor de afhandeling van het ongeval.

180 graden gedraaid

Het voertuig heeft bij de aanrijding een draai gemaakt van 180 graden, mogelijk was hier een tweede personenauto bij betrokken. De gedraaide personenauto raakte beschadigd aan de voorzijde en stond tegen de vangrail. De brandweer heeft één van de inzittenden, een vrouw, opgevangen. Niet veel later arriveerde het ambulancepersoneel. Zij hebben de vrouw gecontroleerd op eventueel opgelopen letsel.

Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig af te voeren. Een motorrijder van Rijkswaterstaat heeft de verbindingsweg hiervoor korte tijd afgesloten. Verkeer richting Rotterdam moest doorrijden over de A29 tot de IKEA afrit en keren bij de Kilweg.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »