Bewoners Voordijk extra waakzaam na opmerkelijke insluiping via heg in tuin

BARENDRECHT – Bewoners van de Voordijk (thv de Eben-Haëzer kerk) zijn extra waakzaam nadat er vanmiddag (Dinsdag 20 september 2016)een meisje van Marokkaanse afkomst opeens in de tuin” stond, zo vertelt een bewoner aan BarendrechtNU die anderen via deze weg graag wil waarschuwen. De situatie werd als verdacht ervaren omdat het meisje de tuin was ingeslopen door over een heg te klimmen en bij iemand naar binnen was gegaan. Toen de bewoners haar ontdekten en vroegen wat ze daar deed vertelde ze iets voor Jantje Beton te doen.

Omwonenden zagen het gebeuren waarop het meisje hard is weggerend. “Voor hetzelfde geld jat ze van alles“, aldus de bewoner. Waar het meisje precies vandaan kwam en naartoe is gegaan is niet bekend. De politie is ook niet ingeschakeld omdat het meisje al was verdwenen.

Duidelijkheid

Het voorval vond vanmiddag (Dinsdag 20 september 2016) rond 16:00 uur plaats op de Voordijk ter hoogte van het stuk bij de kerk en de bussluis (Dorpsstraat). Omwonenden zijn sindsdien extra alert en hebben elkaar gewaarschuwd: “Wij doen nu ook als we thuis zijn de deuren op slot“. Mocht er iemand, mede vanwege de opmerkelijke situatie, meer weten: tips zijn altijd welkom via nieuws [@] barendrechtnu.nl. Een mogelijk misverstand zou hiermee ook uit zijn te sluiten.

Foto: Archieffoto Voordijk

« | »