Twee nachtelijke woninginbraken, politiehond 'ingezet' aan de Oratoriumhof

BARENDRECHT – Afgelopen nacht hebben er twee woninginbraken plaatsgevonden in Barendrecht. Eén van deze inbraken heeft vermoedelijk rond drie uur vannacht (Maandag 8 augustus 2016) plaatsgevonden aan de Oratoriumhof. De politie is met meerdere eenheden ter plaatse gekomen, waaronder een wagen met politiehond. Ter plaatse is onderzoek gedaan en glasschade hersteld. Tips zijn welkom bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Van de andere inbraak afgelopen nacht is (vooralsnog) alleen bekend dat deze in postcodegebied 2992 heeft plaatsgevonden. Dit weekend vond er ook al een woninginbraak plaats aan de Voordijk thv de Oratoriumhof.

Politiehond

In ieder geval twee (vermoedelijk nog meer) omwonenden van de Oratoriumhof hebben vannacht (Maandag 8 augustus 2016) de politie gebeld vanwege geluidsoverlast door een constant blaffende hond. Verspreid over twee uur werden omwonenden wakker gehouden door het blaffen van deze hond. De betreffende bewoners waren op dat moment nog niet op de hoogte van het feit dat dit een politiehond was. De hond zat achterin de politieauto, het is niet bekend of de hond ook heeft meegezocht naar mogelijke inbrekers.

Zie ook: De woninginbraken kaart van Barendrecht en volg @Bdrecht_Inbraak op Twitter voor dagelijkse updates over woninginbraken en pogingen daartoe in Barendrecht.

« | »