Auto over de kop aan de Noldijk in Barendrecht

Iets voor vier uur vanmiddag (Vrijdag 26 oktober 2012) werd een ambulance opgeroepen naar de Noldijk. Korte tijd later meldde de politie dat er een ongeval had plaats gevonden waarbij een auto over de kop was geslagen. Hierbij was één slachtoffer gevallen.

Ter plaatse heeft het ambulancepersoneel het slachtoffer behandeld en meegenomen naar het ziekenhuis. De man moet in ieder geval een nacht in het ziekenhuis doorbrengen. De precieze reden hiervoor is onbekend, agenten ter plaatsen wisten te melden dat het slachtoffer in eerste instantie alleen maar zichtbare schaafwonden had.

Bij het ongeval zijn in totaal drie auto’s betrokken geweest. De auto van het slachtoffer is in de lengte, dus vanaf de neus, over de kop geslagen. Een andere auto is tegen de pui van een huis aan de Noldijk tot stilstand gekomen. Een derde auto die aan de dijk geparkeerd stond, heeft lichte schade opgelopen. Twee auto’s zijn afgevoerd door een bergingsvoertuig van A. Barendregt. Alleen de auto van het slachtoffer is afgevoerd met een takelwagen van de politie. De auto zal verder worden onderzocht. De politie heeft op de plaats van het incident niet kunnen vaststellen of alle betrokken automobilisten in het bezit zijn van een rijbewijs.

De VOA (Verkeersongevallen Analyse) is ook ter plaatse geweest. Deze hebben de Noldijk lange tijd afgesloten gehouden om alles te fotograferen en op te meten. De Noldijk was gedurende deze periode alleen (af en toe) toegankelijk voor wandelaars en fietsers, al het autoverkeer moest omrijden.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »