Auto ramt lantaarnpaal langs de Kilweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanochtend (Maandag 10 juni 2013) rond half elf heeft de politie melding gemaakt van een aanrijding met letsel aan de Kilweg. Een kwartier later is ook de brandweer van Barendrecht met spoed opgeroepen omdat er mogelijk iemand bekneld zat in zijn voertuig.

Ter plaatse bleek het te gaan om een eenzijdig auto ongeval. Een automobilist, die in westelijke richting over de Kilweg reed, is ter hoogte van het Dalton Lyceum de macht over het stuur verloren. De auto is hierbij over de andere rijbaan gereden en met een klap tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen.

De brandweer heeft het dak van de auto verwijderd waarna de persoon uit de auto kon worden gehaald. Het slachtoffer is overgedragen aan het ambulancepersoneel en later met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft na het ongeval ook een hond uit de auto kunnen bevrijden.

Foto’s: Wouter de Boom en Twitter (zie foto’s)
Fotograaf: Wouter de Boom, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »