Keukenbrand in woning aan de Nassaustraat: Kat uit woning gered

BARENDRECHT – [Foto’s] De brandweer is om kwart over vijf vanmiddag (Dinsdag 19 april 2016) gealarmeerd voor een brand in een woning aan de Nassaustraat. Meerdere brandweervoertuigen werden met spoed gealarmeerd.

Ter plaatse bleek er sprake te zijn van een keukenbrand waar veel rook bij vrij kwam. Terwijl de brandweer begon met het bestrijden van de brand sloot de politie de straat af.

Kat uit woning gered

De brandweer heeft snel na aankomst een kat uit de woning kunnen redden, deze is opgevangen bij de buren waar later ook personeel van de dierenambulance naartoe is gekomen. Voor een bewoner is nog een ambulance met spoed ter plaatse gevraagd voor een controle in verband met mogelijke rook inhalatie.

De brandweer heeft de brand in de keuken kunnen blussen waarna de woning is geventileerd. Brandweerlieden hebben het plafond van de keuken moeten slopen om de brand helemaal uit te kunnen maken.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »