Aanhanger vol hout omgeslagen bij ongeval op A29 bij Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Even voor zeven uur vanavond (Vrijdag 26 februari 2016) heeft er een ongeval met meerdere voertuigen plaatsgevonden op de A29 ter hoogte van de Harmonielaan. Het ongeval vond plaats in de richting van de Heinenoordtunnel naar Rotterdam.

Aanhanger geschaard

Twee ambulances werden opgeroepen voor het ongeval, maar voor zover bekend is de schade beperkt gebleven tot materieel. In ieder geval twee personenauto’s raakten beschadigd en zijn afgevoerd door het bergingsbedrijf. Een busje met daarachter een aanhanger veroorzaakte de meeste chaos: de aanhanger vol hout schaarde en lag op zijn zijkant op de A29. Personeel van het bergingsbedrijf is zo snel als mogelijk aan de slag gegaan om het hout op te ruimen en de aanhanger te bergen.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan bij de aanhanger.

Verkeer

Op het moment van het ongeval was het niet erg druk op de snelweg, het overige verkeer ondervond enige vertraging vanwege de snelheidsbeperking en twee afgesloten rijstroken.

Update 21:10: Rond negen uur zijn de bergingsvoertuigen vertrokken. Er wordt nog gewerkt aan het repareren van het asfalt.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »