Aanrijding auto scooter op de Dierensteinweg bij uitrit van De Bongerd

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Woensdag 13 januari 2016) om kwart voor zes zijn politie en ambulance met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de Dierensteinweg. Bij de uitrit van de parkeerplaats van sportpark de Bongerd zijn een auto en scooter met elkaar in botsing gekomen.

Een persoon is in de ambulance meegenomen naar de tegenovergelegen parkeerplaats bij de schietvereniging. Het is niet bekend of deze persoon letsel heeft opgelopen.

Uitrit

De aanrijding vond plaats tussen een auto die vanaf de parkeerplaats kwam gereden en een scooter die deze in/uitrit wilde oversteken over het fietspad langs de Dierensteinweg. De betrokken voertuigen zijn zo snel als mogelijk van de weg gehaald, hierdoor kwam het vastgelopen verkeer op de Dierensteinweg/1e Barendrechtseweg/Henry Dunantlaan snel weer op gang.

Omstanders hebben enige tijd geholpen bij het regelen van het verkeer. De politie heeft verklaringen van betrokkenen en getuigen genoteerd.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »