Efteling rotonde, 1e Barendrechtseweg, Barendrecht

BARENDRECHT – De afgelopen week hebben er drie aanrijdingen plaatsgevonden in Barendrecht waarbij de betrokken automobilisten zijn doorgereden of onjuiste gegevens hebben achtergelaten bij het slachtoffer. Deze personen zijn dringend op zoek naar de betreffende automobilisten om de schade af te kunnen handelen.

Dierensteinweg

Afgelopen vrijdagochtend (8 januari) is een meisje op een scooter aangereden op de Dierensteinweg. Dit gebeurde rond 8:00 uur bij de rotonde met de 1e Barendrechtseweg. De automobilist van een witte auto is gestopt en uitgestapt. Het meisje heeft een telefoonnummer gekregen, maar deze blijkt niet te werken. Ze is dringend op zoek naar deze persoon vanwege schade aan de scooter en lichamelijke klachten.

1e Barendrechtseweg

Een dag eerder, op donderdag 7 januari, is eveneens een mevrouw aangereden op haar scooter op de 1e Barendrechtseweg. De vrouw uit de auto heeft even bij het slachtoffer gekeken, maar is doorgereden. Het slachtoffer heeft geen gegevens en komt graag in contact met deze persoon of omstanders die meer weten.

Middeldijk Sweelincklaan

Dinsdagochtend 5 januari is een jongen op zijn fiets aangereden bij de rotonde Middeldijk / Sweelincklaan. De aanrijding met de witte auto vond plaats rond 8:00 uur. De automobilist is doorgereden. De verwondingen bij de jongen vielen mee, maar er wordt nog wel gezocht naar de veroorzaker van de aanrijding.

« | »