Bestuurder aangehouden na aanrijding Carnisser Baan

BARENDRECHT – [Video] Even na vijf uur vanmiddag (Maandag 16 november 2015) vond er een ongeval plaats op de Carnisser Baan. De politie en ambulance werden met spoed gealarmeerd naar het auto ongeval ter hoogte van de Middeldijk.

De politie van Barendrecht liet vanavond (Maandag 16 november 2015) weten dat één van de betrokken bestuurders het niet voor elkaar kreeg om de (standaard) blaastest na een ongeval uit te voeren.

Sterke drank

Nadat wij even weggelopen waren om de apparatuur te controleren liep deze bestuurder opeens weg van zijn auto. Wij zagen dat de bestuurder ongeveer 30 meter verderop iets weggooide en weer terug kwam. Bij controle bleek de bestuurder een geopende fles sterke drank weg gegooid te hebben“, aldus de Politie.

Spijt

Vanwege het weggooien van de drank en het herhaaldelijk niet lukken van de blaastest is de man aangehouden. Verdenking: rijden onder invloed. Hiervan bleek volgens de politie uiteindelijk geen sprake. De man verklaarde dat zijn gedrag werd veroorzaakt door de spanning en schrik. Hij had er spijt van, net zoals de politie ietwat sarcastisch laat weten: “De bekeuring voor het weggooien van de fles spijt ons ook.

Foto: Politie Barendrecht

« | »