Fiets met vuur vernield in fietsenstalling Dalton Lyceum

BARENDRECHT – [Foto’s] Een leerling van het Dalton Lyceum in Barendrecht belandde gistermiddag (Donderdag 5 november 2015) in een bijzonder(e) vervelende situatie. Na hard zijn best te hebben gedaan voor een toets op school trof hij zijn fiets in de fietsenstalling aan met brandschade.

De fiets is door één of meer personen vernield met vuur. De snelbinders, jasbeschermers en kettingskast bleken in brand te zijn gestoken waardoor ook schade is ontstaan aan het frame en de spaken. Het herstellen van alle schade gaat volgens de gedupeerde enkele honderden euro’s kosten.

Vuurschade

De fiets stond gistermiddag (Donderdag 5 november 2015) (5 november) in de fietsenstalling bij het Dalton Lyceum en is ‘s ochtends vernield met vuur. De schade werd om 13:00 uur ontdekt door de leerling. Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Vandalen

Tips over de vandaal of vandalen zijn daarbij welkom (nieuws [@] barendrechtnu.nl), volgens de eigenaar van de beschadigde fiets heeft de school geen camerabeelden van de vernieling in de fietsenstalling. Vorige week vrijdag werd er ook al een fiets van een andere leerling bij de school beschadigd met vuur, toen had de fiets iets minder schade dan nu.
Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »