Brandmelding bus 183 bij halte Waterkant aan de Portlandse Baan

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De brandweer van Barendrecht werd vanmiddag (Zaterdag 17 oktober 2015) om twee uur gealarmeerd voor een melding van een voertuigbrand. De brandweervrijwilligers zijn met spoed naar de melding aan de Portlandse Baan gegaan.

Motorprobleem

Op de Portlandse Baan stond een bus stil bij de halte Waterkant. Vanaf de achterzijde van de bus kwam er rook uit het voertuig. Brandweerlieden hebben het motorcompartiment (achterin in de bus) geopend en de motor gekoeld. Een monteur van de technische dienst van de RET is ter plaatse gekomen om het voertuig te controleren. De verdere busrit kwam te vervallen.

Om de brandweer hun werk veilig uit te laten voeren hebben agenten enige tijd het verkeer over één rijbaan geleid. Hierdoor ontstond slechts beperkte hinder voor het autoverkeer.
Video: Hulpdiensten Barendrecht, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »