FOTO'S: Harmonievereniging zet Muziek Centraal in theater Het Kruispunt

BARENDRECHT – [Foto’s] Zaterdag 23 maart was het in Theater Het Kruispunt weer een drukte van belang bij festival “Muziek Centraal”. De activiteiten werden verzorgd door de verschillende orkesten en groepen van Harmonievereniging Barendrecht.

De vereniging dankt de ruim 2.000 mensen die dit jaarlijkse festival in maart bezocht hebben. De Harmonievereniging heeft aan het publiek getoond waar de 400 leden voor staan en door samenwerking in staat zijn zo’n groot evenement te verwezenlijken. De organisatie wil ook de vrijwilligers die deze dag nog eens extra ondersteunden bedanken.

Uiteraard ook alle sponsoren die dit ook financieel mogelijk gemaakt hebben. Publiek dat die dag loten heeft gekocht ter bestrijding van de kosten van het festival, bedankt de vereniging uiteraard ook. Als de prijs nog niet is afgehaald kunnen de nummers en de kleur van hun loten tot 15 april doorgeven worden aan secretaris@harmoniebarendrecht.nl men krijgt dan bericht of er een prijs op dat lot is gevallen en wanneer de prijs kan worden opgehaald.

De “kindermiddag” was weer een groot succes, want niet alleen de jeugdleden, maar ook alle jeugdige (en minder jeugdige) bezoekers konden naar hartenlust meedoen met workshops en uitproberen van diverse instrumenten.

Het Barendrechtse publiek dat 23 maart helaas niet aanwezig was, kan altijd een kijkje komen nemen bij de repetities van de ruim 20 groepen en orkesten die de vereniging telt. Kijk op de website www.harmoniebarendrecht.nl voor de dagen en tijden. Verder staan er uiteraard voor de komende tijd weer heel veel optredens en activiteiten gepland door de vereniging. O.a. Koningsdag 27 april, 4 en 5 mei, in juni anjercollecte met jeugd en volwassen leden, doorkomst Roparun op 10 juni en op 29 juni in de Oude Dorpskern bij het ZomerFeest. Kijk voor alle activiteiten en ook voor nog meer foto’s van Muziek Centraal op harmoniebarendrecht.nl
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »