FOTO'S: Sinterklaasintocht in Centrum Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Sinterklaas en een heleboel Zwarte Pieten zijn vanmiddag (Zaterdag 18 november 2017) aangekomen in Barendrecht. In het centrum van Barendrecht werd de Sint welkom geheten door de honderden kinderen die zich hadden verzameld bij het podium.

Even leek het er nog op dat Sinterklaas niet zou komen, in de brandweer- en politieauto zaten alleen maar Pieten. Sinterklaas zelf bleek echter al even in Het Kruispunt te zijn en hoorde de kinderen rond 14:00 uur vanmiddag (Zaterdag 18 november 2017) héééél hard zingen. Op het podium heeft burgemeester van Belzen vervolgens de Sint en alle Pieten hartelijk welkom geheten. Ook ontving de Sint de sleutel van De Schatkamer op de Middenbaan.

Sinterklaas, de muziekpieten en alle andere Pieten zijn de hele middag nog op de Middenbaan geweest om op de foto te gaan met alle kinderen.
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »