- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Video's pagina met daarop de video's uit de nieuwsberichten van BarendrechtNU.

Agenda - Maart 2014

In onderstaande agenda staan evenementen en activiteiten die worden georganiseerd in Barendrecht en omgeving. Heeft u zelf iets georganiseerd, laat het ons weten door hier te klikken en het formulier met de details in te vullen. Onder deze kalender staan de eerstvolgende evenementen met daarbij de beschikbare details zoals de locatie en informatie over de organisator.


 • 19:30

  Voorlichtingsavond Focus Beroepsacademie

  Datum: donderdag 6 maart om 19:30 uur

  Kom kijken op de Focus Beroepsacademie!

  Voor groep acht leerlingen van de basisschool breekt een belangrijke periode aan: het kiezen van hun vervolgschool. Voor leerlingen die als advies VMBO basis – kader – gemengde leerweg krijgen, en hun ouders/verzorgers uiteraard, organiseert de Focus Beroepsacademie in Barendrecht daarom verschillende informatiemomenten.

  Voorlichtingsavond
  Ouders/verzorgers die nog graag wat meer duidelijkheid willen krijgen, kunnen ook de voorlichtingsavond bezoeken. Deze vindt plaats op donderdag 6 maart vanaf 19.30. Onderwerpen als schoolregels, de leerlingzorg en de verschillende onderwijsvormen van Focus Dalton en Focus Calvijn komen deze avond aan bod. Na een algemene inleiding kan er een keuze gemaakt worden voor een bepaald onderwerp. Na een kleine pauze kan een ander onderwerp bezocht worden.

  Details

  • Organisatie: Focus Beroepsacademie
  • Tijd: 19:30 - 20:30
 • 19:30

  Debatavond politieke partijen

  Datum: donderdag 6 maart om 19:30 uur

  Onderwerp: de zorg. Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf
  19.30 uur. Locatie: De Elf Ranken (Middeldijkerplein 28).

  Details

 • 11:00

  Unieke tentoonstelling model marineschepen (gratis)

  Datum: zaterdag 8 maart om 11:00 uur

  Zaterdag 8 maart wordt er bij de Historische Vereniging Barendrecht een bijzondere en unieke tentoonstelling van model marine schepen ingericht.

  In het museum aan de Dorpsstraat 150a in Barendrecht is op die dag Dhr. Hans Vollebregt van de landelijke vriendenkring Mini Marine Internationaal (MMI) op bezoek. Deze vriendenkring is in oktober 1985 opgericht en heeft inmiddels 49 leden, die over heel Nederland verspreid wonen. De doelstelling van de kring is o.a. promotie van de modelbouwhobby van historische marineschepen, kennis, ervaring en vaardigheden met elkaar delen.

  Lees verder

  Details

 • 20:30

  Apres Ski Party BVV Barendrecht

  Datum: zaterdag 8 maart om 20:30 uur

  BVV Barendrecht organiseert op zaterdag 8 maart weer een gezellige Après Ski Party. De kantine van sportpark De Bongerd opent op 8 maart haar deuren om 20.00 uur, waarna het feest in 'Skihut BVV' om 20.30 uur begint. DJ Jerome - vers uit Val Thorens! - draait tijdens de Après Ski Party de gezellige platen aan elkaar, terwijl Dave Miller een spetterend optreden verzorgd. Zijn repertoire bestaat uit Nederlandse en Engelstalige muziek, die hij onder meer wekelijks in Café Bolle Jan ten gehore brengt.

  Tickets kosten € 10,- per stuk. De kaarten voor het evenement zijn te koop achter de bar in de kantine. Ook niet-leden zijn welkom op de BVV Après Ski Party. De avond is wel alleen toegankelijk voor bezoekers van 16 jaar en ouder.

  Details

 • 19:30

  Slotdebat lijsttrekkers politieke partijen

  Datum: maandag 10 maart om 19:30 uur

  Debat onder leiding van Jos Vis wordt rechtstreeks uitgezonden via Exxact FM radio (106.4 in de ether, 105.9 op de kabel en via internet: exxactfm.nl). Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf
  19.30 uur. Locatie: gemeentehuis.

  Details

 • 10:00

  Boomfeestdag in Barendrecht: aanplant 25 wilgen

  Datum: woensdag 12 maart om 10:00 uur

  Op woensdag 12 maart is het landelijke Boomfeestdag. Dit jaar is het thema ‘Kiezen voor Bomen’. In Barendrecht plant wethouder Jeroen Gebben (groenvoorziening) samen met leerlingen van de Groen van Prinstererschool (Locatie Molenvliet) een aantal bomen in Vrouwenpolder (exacte tijd onbekend). De in totaal 25 wilgen komen te staan bij een speelplaats aan de Louisapolder.

  De bomen worden als ‘knotwilgen’ beheerd. Volgend jaar worden ze op een hoogte van ongeveer 2 meter afgezaagd,waarna de boom weer nieuwe uitlopers kan maken. Hierdoor ontstaat de karakteristieke vorm van een ‘knotboom’. In de loop van de tijd ontstaan in deze bomen holen, waarin bijvoorbeeld de steenuil kan broeden.

  Details

 • 13:00

  Feestelijke opening natuurspeelplaats Barendbos

  Datum: woensdag 12 maart om 13:00 uur

  Op woensdag 12 maart wordt de natuurspeelplaats in het Barendbos feestelijk geopend. Het Barendbos ligt in de Zuidpolder. De opening vindt rond 14 uur plaats door wethouder Bas Nootenboom (Zuidpolder). Van 13:00 tot 17:00 uur is er die middag een feestelijk programma en valt in het Barendbos van alles te beleven.

  Lees verder

  Details

 • 09:00

  Open Dag Montessori basisschool

  Datum: donderdag 13 maart om 09:00 uur

  Montessori basisschool voor
  katholiek onderwijs
  Olmenwede 1,2993 GG Barendrecht
  directeur: mw. C. Latour en
  mw. H. Stellinga
  telefoon: (0180) 623 770
  fax: 0180-622859
  email: directie@de-trinoom.nl
  website: www.de-trinoom.nl

  OPEN DAG:
  22 januari van 9.00 tot 11.00 uur
  13 maart van 9.00 tot 11.00 uur
  11 april van 9.00 tot 11.00 uur

  Details

 • 08:00

  Kinderkleding-, en speelgoedbeurs Carnisse Haven

  Datum: zaterdag 15 maart om 08:00 uur

  Op zaterdag 15 maart 2014 is het weer tijd voor de voorjaarseditie van kinderkleding- en speelgoedbeurs Carnisse Haven. De beurs begint om 8.00 uur en eindigt om 11.30 uur. Het is alweer de 24e keer dat deze populaire beurs plaatsvindt in het Kerkelijk Centrum aan de Noordersingel in Barendrecht.

  Tijdens deze voorjaarsbeurs kan er speelgoed en zomerkinderkleding in de maten 86 t/m 176 worden gekocht en verkocht. Er is altijd veel keus en tegen aantrekkelijke prijzen. Het grote aanbod wordt overzichtelijk geëtaleerd in de diverse grote zalen van kerkelijk centrum Carnisse Haven. Een leuke beurs voor (groot-)ouders en kinderen zelf! Kijk voor alle informatie over de beurs ook op onze website: www.beurscarnissehaven.nl.

  Details

 • 12:00

  LiViN' woonbeurs: Informatie over kavels in Barendrecht

  Datum: zaterdag 15 maart om 12:00 uur

  In Barendrecht zijn nog diverse kavels te koop waarop u uw eigen huis kunt bouwen. De kavels liggen in het Amaliaplantsoen, Ter Leede, Carnisselande, Vrouwenpolder en de Koedoodzone. Op zaterdag 15 en zondag 16 maart geven wij u op de LiViN’ woonbeurs graag uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

  De beurs vindt plaats in het WTC (Beursplein 37). Op beide dagen bent u welkom van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Er is informatie over huur- en koopwoningen, zelf- en nieuwbouw en u kunt financieel advies krijgen. Bij de stand van de gemeente Barendrecht staan medewerkers u graag te woord. Ook kunt u folders meenemen die u thuis op uw gemak na kunt lezen.

  Kavels Amaliaplantsoen

  In het Amaliaplantsoen zijn nog 22 kavels beschikbaar voor de bouw van een twee-onder-een kapwoning of een vrijstaande woning. Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze makelaars John Kuijt (Kuijt Makelaardij): telefoonnummer 06-14547773 of Johan de Haan (Q makelaars): telefoonnummer 06-52616956.

  Overige kavels

  De laatste 9 kavels in Carnisselande bevinden zich langs de Voordijk. De toekomstige woningen moeten aansluiten bij de omgeving. Aan de Koedood zijn 2 aan het water gelegen kavels te koop met een landelijke uitstraling en vrij uitzicht over de Gaatkensplas. In Ter Leede zijn nog maximaal 5 kavels te realiseren. Op de 4 beschikbare kavels in Vrouwenpolder is ruimte voor 4 modern vorm te geven villa’s

  Details

 • 21:30

  Franse band “The Witch” in De Beuk

  Datum: zaterdag 15 maart om 21:30 uur

  Zaterdag 15 maart speelt de Franse band The Witch samen met de Nederlandse Stonerrock bands DieselBurner en DiTCH in Poppodium De Beuk in Barendrecht.

  The Witch is een vierkoppige band uit het Noord Franse Douai. De band heeft zich heeft laten beïnvloeden door metal, heavy rock en andere extreme muziek. The Witch is opgericht in 2011 en heeft in 2012 een EP uitgebracht die goed ontvangen is in de Franse media, twee nummers van deze EP zijn zelfs opgenomen op verzamel Cd’s. Binnenkort komt hun tweede release uit genaamd “Black flower field”

  DieselBurner is een aard-verschuivende en vuurspuwende (stoner) rock band uit Rotterdam.
  Dit duo, met Ronald op drums en Barry op gitaar en zang, werd begin 2012 gevormd.
  Geïnspireerd door de grootste bands die ooit deze aarde rond dwaalde spelen ze rock op 1,21 gigawatts! In het kort: 2 gasten maken lawaai voor 20! Geloof je ons niet? Komt het zien!

  DiTCH bestaat uit 4 oude vrienden uit Den Haag die sinds 2010 bij elkaar in een band terecht zijn gekomen. In eerste instantie als Kyuss coverband (een van de grondleggers van de Stonerrock), maar sinds 2013 speelt de band hoofdzakelijk eigen materiaal. De 4 heren zijn oude rotten in het vak, spelende in (semi-)professionele bands sinds begin jaren 90. Hun muziek valt in de smaak bij liefhebbers van Kyuss, oud werk van Black Sabbath en Queens of the Stone Age.

  De zaal gaat open om 21.30 uur, aanvang 22:00 uur.De entree is: €4 ,- (leden van De Beuk betalen € 2,-). De Beuk is alleen toegankelijk vanaf 16 jaar, legitimatie is verplicht.

  De Beuk is hèt poppodium van Barendrecht en word volledig gerund door vrijwilligers.

  Programma komende weken:
  21 maart - Open DJ Night
  29 maart - Bluesavond met St. Louis Slim
  4 april - Pool Tournooi
  5 april - “Die Gasten” Draaien door

  Details

 • 12:00

  LiViN' woonbeurs: Informatie over kavels in Barendrecht

  Datum: zondag 16 maart om 12:00 uur

  In Barendrecht zijn nog diverse kavels te koop waarop u uw eigen huis kunt bouwen. De kavels liggen in het Amaliaplantsoen, Ter Leede, Carnisselande, Vrouwenpolder en de Koedoodzone. Op zaterdag 15 en zondag 16 maart geven wij u op de LiViN’ woonbeurs graag uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

  De beurs vindt plaats in het WTC (Beursplein 37). Op beide dagen bent u welkom van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Er is informatie over huur- en koopwoningen, zelf- en nieuwbouw en u kunt financieel advies krijgen. Bij de stand van de gemeente Barendrecht staan medewerkers u graag te woord. Ook kunt u folders meenemen die u thuis op uw gemak na kunt lezen.

  Kavels Amaliaplantsoen

  In het Amaliaplantsoen zijn nog 22 kavels beschikbaar voor de bouw van een twee-onder-een kapwoning of een vrijstaande woning. Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze makelaars John Kuijt (Kuijt Makelaardij): telefoonnummer 06-14547773 of Johan de Haan (Q makelaars): telefoonnummer 06-52616956.

  Overige kavels

  De laatste 9 kavels in Carnisselande bevinden zich langs de Voordijk. De toekomstige woningen moeten aansluiten bij de omgeving. Aan de Koedood zijn 2 aan het water gelegen kavels te koop met een landelijke uitstraling en vrij uitzicht over de Gaatkensplas. In Ter Leede zijn nog maximaal 5 kavels te realiseren. Op de 4 beschikbare kavels in Vrouwenpolder is ruimte voor 4 modern vorm te geven villa’s

  Details

 • 09:00

  Open dag De Tweemaster

  Datum: maandag 17 maart om 09:00 uur

  De Tweemaster
  Schoener 120, 2991 JN Barendrecht
  directeur: mw. M. Faber
  telefoon: (0180) 616 144
  e-mail: info@obs-de-tweemaster.nl
  OPEN DAG:
  17 maart van 9.00 tot 11.00 uur, 13.30 tot
  15.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur

  Details

 • 13:30

  Open dag De Tweemaster

  Datum: maandag 17 maart om 13:30 uur

  De Tweemaster
  Schoener 120, 2991 JN Barendrecht
  directeur: mw. M. Faber
  telefoon: (0180) 616 144
  e-mail: info@obs-de-tweemaster.nl
  OPEN DAG:
  17 maart van 9.00 tot 11.00 uur, 13.30 tot
  15.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur

  Details

 • 19:00

  Open dag De Tweemaster

  Datum: maandag 17 maart om 19:00 uur

  De Tweemaster
  Schoener 120, 2991 JN Barendrecht
  directeur: mw. M. Faber
  telefoon: (0180) 616 144
  e-mail: info@obs-de-tweemaster.nl
  OPEN DAG:
  17 maart van 9.00 tot 11.00 uur, 13.30 tot
  15.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur

  Details

 • 12:45

  Open dag De Driehoek

  Datum: dinsdag 18 maart om 12:45 uur

  De Driehoek
  Kouwenhoven-akker 14, 2994 AS Barendrecht
  directeur: dhr. A. den Ouden
  locatieleider: dhr. H. van den Broek
  telefoon: (0180) 556 847
  e-mail: info@obs-de-driehoek.nl

  OPEN DAG:
  18 maart van 12.45 tot 14.30 uur en
  van 19.00 tot 20.00 uur

  Details

 • 19:00

  Open dag De Driehoek

  Datum: dinsdag 18 maart om 19:00 uur

  De Driehoek
  Kouwenhoven-akker 14, 2994 AS Barendrecht
  directeur: dhr. A. den Ouden
  locatieleider: dhr. H. van den Broek
  telefoon: (0180) 556 847
  e-mail: info@obs-de-driehoek.nl

  OPEN DAG:
  18 maart van 12.45 tot 14.30 uur en
  van 19.00 tot 20.00 uur

  Details

 • 09:00

  Open dag De Draaimolen

  Datum: woensdag 19 maart om 09:00 uur

  De Draaimolen
  Stellingmolen 12, 2992 DN Barendrecht
  directeur: mw. N. Wols-Hoornweg
  locatieleider: mw. B. van Dijkhuizen
  telefoon: (0180) 615 895
  fax (0180) 624 397
  e-mail: info@dedraaimolen.nl

  De Draaimolen
  Bachlaan 4, 2992 GK Barendrecht
  directeur: mw. N. Wols-Hoornweg
  locatieleider: mw. B. van Dijkhuizen
  telefoon: (0180) 627 431
  fax (0180) 627 417
  e-mail: info@dedraaimolen.nl

  OPEN DAG:
  19 maart van 9.00 tot 11.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur

  Details

 • 09:00

  Open dag De Draaimolen

  Datum: woensdag 19 maart om 09:00 uur

  De Draaimolen
  Stellingmolen 12, 2992 DN Barendrecht
  directeur: mw. N. Wols-Hoornweg
  locatieleider: mw. B. van Dijkhuizen
  telefoon: (0180) 615 895
  fax (0180) 624 397
  e-mail: info@dedraaimolen.nl

  De Draaimolen
  Bachlaan 4, 2992 GK Barendrecht
  directeur: mw. N. Wols-Hoornweg
  locatieleider: mw. B. van Dijkhuizen
  telefoon: (0180) 627 431
  fax (0180) 627 417
  e-mail: info@dedraaimolen.nl

  OPEN DAG:
  19 maart van 9.00 tot 11.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur

  Details

 • 09:30

  Open dag De Zeppelin

  Datum: woensdag 19 maart om 09:30 uur

  De Zeppelin
  Middeldijkerplein 3, 2993 DL Barendrecht
  directeur: dhr. F.M.M. de Leeuw
  locatieleider: mw. D. Kropmans
  telefoon: (0180) 626 317
  fax (0180) 627 092
  e-mail: info@odsdezeppelin.nl

  OPEN DAG:
  19 maart van 9.30 tot 12.00 uur

  Details

 • 14:30

  Extra open middag Focus Beroepsacademie

  Datum: woensdag 19 maart om 14:30 uur

  Kom kijken op de Focus Beroepsacademie!

  Voor groep acht leerlingen van de basisschool breekt een belangrijke periode aan: het kiezen van hun vervolgschool. Voor leerlingen die als advies VMBO basis – kader – gemengde leerweg krijgen, en hun ouders/verzorgers uiteraard, organiseert de Focus Beroepsacademie in Barendrecht daarom verschillende informatiemomenten.

  Extra open middag
  Voor leerlingen van groep acht die de open dag gemist hebben, maar ook voor leerlingen die eventueel zouden willen instromen in leerjaar 2 of 3, is er een extra open middag. Op 19 maart van 14.30 uur tot 16.00 uur gaan de deuren wederom open.

  Details

  • Organisatie: Focus Beroepsacademie
  • Tijd: 14:30 - 16:00
 • 19:00

  Open dag De Draaimolen

  Datum: woensdag 19 maart om 19:00 uur

  De Draaimolen
  Stellingmolen 12, 2992 DN Barendrecht
  directeur: mw. N. Wols-Hoornweg
  locatieleider: mw. B. van Dijkhuizen
  telefoon: (0180) 615 895
  fax (0180) 624 397
  e-mail: info@dedraaimolen.nl

  De Draaimolen
  Bachlaan 4, 2992 GK Barendrecht
  directeur: mw. N. Wols-Hoornweg
  locatieleider: mw. B. van Dijkhuizen
  telefoon: (0180) 627 431
  fax (0180) 627 417
  e-mail: info@dedraaimolen.nl

  OPEN DAG:
  19 maart van 9.00 tot 11.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur

  Details

 • 19:00

  Open dag De Draaimolen

  Datum: woensdag 19 maart om 19:00 uur

  De Draaimolen
  Stellingmolen 12, 2992 DN Barendrecht
  directeur: mw. N. Wols-Hoornweg
  locatieleider: mw. B. van Dijkhuizen
  telefoon: (0180) 615 895
  fax (0180) 624 397
  e-mail: info@dedraaimolen.nl

  De Draaimolen
  Bachlaan 4, 2992 GK Barendrecht
  directeur: mw. N. Wols-Hoornweg
  locatieleider: mw. B. van Dijkhuizen
  telefoon: (0180) 627 431
  fax (0180) 627 417
  e-mail: info@dedraaimolen.nl

  OPEN DAG:
  19 maart van 9.00 tot 11.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur

  Details

 • 12:00

  Sjoppie's Feestje (Meet & Greet TV-characters)

  Datum: zaterdag 22 maart om 12:00 uur

  Het wordt ongetwijfeld weer een groot feest als onze mascotte Sjoppie zijn bekende TV-vriendjes in Carnisse Veste ontvangt. De kinderen kunnen maar liefst 10 favoriete TV-helden ontmoeten, even knuffelen, een handje geven, een dansje maken of samen op de foto gaan.

  Op Sjoppie’s Feestje komen:

  • Bert, Ernie en Tommie uit Sesamstraat
  • Buurman en Buurman
  • Brandweerman Sam
  • Chloe uit Chloe’s Closet en
  • 3 Smurfen

  Details

 • 14:00

  Lente Event Harmonievereniging in Theater het Kruispunt

  Datum: zaterdag 22 maart om 14:00 uur

  Zaterdag 22 maart staat theater het Kruispunt bol van de muziek. Harmonievereniging Barendrecht luidt de lente in met een middag en avond vol muziek, eten en gezelligheid. Het zogenoemde Lente Event start om 14.00 uur met een concert...

  Lees verder

  Details

 • 20:00

  Open Coffee Stiefouders

  Datum: zaterdag 22 maart om 20:00 uur

  Laagdrempelige, positieve bijeenkomst om ervaringen te delen en elkaar tips te geven in een studio in een prachtige nostalgische boerderij aan de Voordijk te Barendrecht. Na aanmelding op info@kootzenzo.nl ontvangt u exacte locatie. Meer info? 0633740442

  Details

 • 09:30

  Senioren Sportweek

  Datum: maandag 24 maart om 09:30 uur

  24 – 28 maart 2014
  Gratis deelname aan de sportactiviteiten voor senioren (55+) van de deelnemende partners in heel Barendrecht!

  Voor deelnemende partners kunt u kijken op onze Facebookpagina of contact opnemen met de Buurtsportcoach.
  Email: buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl
  Telefoon: 0180-691800

  Details

 • 09:00

  Senioren Sportweek

  Datum: dinsdag 25 maart om 09:00 uur

  24 – 28 maart 2014
  Gratis deelname aan de sportactiviteiten voor senioren (55+) van de deelnemende partners in heel Barendrecht!

  Voor deelnemende partners kunt u kijken op onze Facebookpagina of contact opnemen met de Buurtsportcoach.
  Email: buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl
  Telefoon: 0180-691800

  Details

 • 09:00

  Senioren Sportweek

  Datum: woensdag 26 maart om 09:00 uur

  24 – 28 maart 2014
  Gratis deelname aan de sportactiviteiten voor senioren (55+) van de deelnemende partners in heel Barendrecht!

  Voor deelnemende partners kunt u kijken op onze Facebookpagina of contact opnemen met de Buurtsportcoach.
  Email: buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl
  Telefoon: 0180-691800

  Details

 • 09:30

  Meeloopdag Focus Beroepsacademie

  Datum: woensdag 26 maart om 09:30 uur

  Kom kijken op de Focus Beroepsacademie!

  Voor groep acht leerlingen van de basisschool breekt een belangrijke periode aan: het kiezen van hun vervolgschool. Voor leerlingen die als advies VMBO basis – kader – gemengde leerweg krijgen, en hun ouders/verzorgers uiteraard, organiseert de Focus Beroepsacademie in Barendrecht daarom verschillende informatiemomenten.

  Meeloopdagen
  Dit schooljaar staan er voor het eerst meeloopdagen op het programma. Waar scholen voorheen met de hele klas de school kwamen bezoeken, kunnen individuele leerlingen zichzelf nu opgeven om een middag mee te lopen met één van de brugklassen. Zij krijgen dan een goed beeld van de school en het onderwijs, omdat zij voor eventjes brugklasser zijn. De eerste meeloopdag staat gepland op 12 februari. Voor leerlingen die dan niet in de gelegenheid zijn, is er op 26 maart nog een meeloopdag. Het inschrijfformulier is te vinden op de site van de school; www.focusberoepsacademie.nl

  Details

  • Organisatie: Focus Beroepsacademie
  • Tijd: 09:30 - 10:30
 • 09:30

  Senioren Sportweek

  Datum: donderdag 27 maart om 09:30 uur

  24 – 28 maart 2014
  Gratis deelname aan de sportactiviteiten voor senioren (55+) van de deelnemende partners in heel Barendrecht!

  Voor deelnemende partners kunt u kijken op onze Facebookpagina of contact opnemen met de Buurtsportcoach.
  Email: buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl
  Telefoon: 0180-691800

  Details

 • 10:30

  Senioren Sportweek

  Datum: vrijdag 28 maart om 10:30 uur

  24 – 28 maart 2014
  Gratis deelname aan de sportactiviteiten voor senioren (55+) van de deelnemende partners in heel Barendrecht!

  Voor deelnemende partners kunt u kijken op onze Facebookpagina of contact opnemen met de Buurtsportcoach.
  Email: buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl
  Telefoon: 0180-691800

  Details

 • 21:30

  Bluesavond met St. Louis Slim

  Datum: zaterdag 29 maart om 21:30 uur

  Zaterdag 29 maart speelt de Chicago-bluesband St. Louis Slim in Poppodium De Beuk te Barendrecht.

  St. Louis Slim speelt bekende en minder bekende songs van de giganten uit de (Chicago) blues. Denk hierbij aan op eigen wijze geïnterpreteerde songs van o.a. Muddy Waters, BB King en zangeressen als Koko Taylor, Etta James en Big Mama Thornton. Ook worden er uitstapjes gemaakt naar aanverwante stijlen en staat er uiteraard ook eigen werk op het repertoire.
  Van 2009 tot 2012 heeft St. Louis Slim in de Nederlandse blues scene snel naamsbekendheid gekregen, ze waren niet weg te slaan van de podia en festivals. In 2012 werd een live-cd opgenomen die lovende reacties kreeg. Helaas werd voor een aantal leden in de band het aantal optredens te veel, dit resulterende in een ingrijpende wijziging in de bezetting eind 2012.

  Een nieuwe zangeres werd gevonden in de persoon van Lucie Kruijsse, een conservatorium studente met een dijk van een stem en roots in jazz en blues. Inmiddels werden ook de andere bandleden gevonden, stuk voor stuk ervaren en enthousiaste muzikanten.
  Voor St. Louis Slim is het optreden in De Beuk eigenlijk een soort thuiswedstrijd, de band repeteert nu al bijna een jaar in een van de twee oefenruimtes van De Beuk.
  De zaal gaat open om 21.30 uur, aanvang 22:00 uur. De entree is: €5 ,- (leden van De Beuk betalen € 3,-)

  De Beuk is alleen toegankelijk vanaf 16 jaar, legitimatie is verplicht.
  De Beuk is hèt poppodium van Barendrecht en word volledig gerund door vrijwilligers. De Beuk is gevestigd aan de 1e Barendrechtseweg 55 te Barendrecht kijk voor meer info op www.beukonline.nl

  Programma komende weken:
  4 april - Pool Tournooi
  5 april - “Die Gasten” Draaien door
  18 april - Open DJ Night
  19 april - Ramville & El Camaro
  26 april - Koningsdag met BBQ, Bands & DJ’s

  Details