Delen

- Advertentie (?) -

Publicatie verkoop percelen grond ten behoeve van de ontwikkeling van Natuurgoed Ziedewij

03-05-2023

Publicatie verkoop percelen grond ten behoeve van de ontwikkeling van Natuurgoed Ziedewij

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Barendrecht heeft in haar vergadering van 12 januari 2021 besloten een anterieure overeenkomst te sluiten met Natuur BV. De verkoop van percelen grond aan Natuur BV is onderdeel van deze overeenkomst. De percelen zijn gelegen tussen de Stationsweg en de Noldijk. Het betreft de percelen kadastraal bekend gemeente Barendrecht sectie D, nummers 7097, 7099, 9626, 12033; De gemeente Barendrecht geeft hiermee uitvoering aan de onderhandelingen die vanaf 2018 zijn gevoerd met de koper.

Koper is enige serieuze gegadigde
De gemeente heeft de volgende redenen om de koper als enige serieuze gegadigde aan te merken om dit perceel van gemeente aan te kopen:

• Bindende afspraken met de koper:Op 12 januari 2021 is de anterieure overeenkomst gesloten met Natuur BV de verkoop van betreffende percelen was onderdeel van dit besluit. Aan de totstandskomingsvereisten uit deze overeenkomst is inmiddels voldaan. De gemeente is daarmee gehouden om de percelen aan koper te verkopen.
• Passend bouwplan:Koper heeft een plan ontwikkeld dat past binnen de bestemming van de van het wijzigingsplan Natuurgoed Ziedewij. Koper is voornemens om op korte termijn te starten met de uitvoering van de werkzaamheden ten behoeve van het Natuurgoed en wenst graag over te gaan tot levering van de gronden.

Reageren
Tegen het reeds genomen besluit tot verkoop kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Awb worden ingediend c.q. ingesteld.
Mocht u zich niet kunnen verenigen met dit besluit tot verkoop en merkt u zichzelf aan als serieuze gegadigde dan dient u dat, binnen een termijn van 20 werkdagen na publicatie van deze bekendmaking, kenbaar te maken door middel van een gemotiveerd bericht aan Gebiedsontwikkeling@bar-organisatie.nl , t.a.v. de heer R.V.E. van Beekom, Projectleider Team Gebiedsontwikkeling en Haalbaarheid.
De termijn van 20 werkdagen geldt als een vervaltermijn. Als binnen de opgegeven termijn geen gemotiveerd bericht is ontvangen, dan zal de gemeente Barendrecht uitvoering geven aan de gesloten koopovereenkomst met Natuur BV. Er liggen verder geen stukken ter inzage. Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. De gemeente Barendrecht en Natuur BV zouden immers onredelijk worden benadeeld indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het aangaan van de overeenkomst en levering van de percelen zou worden opgekomen.

Terug naar het vergunningen overzicht

Details van vergunning

  • BeschrijvingPublicatie verkoop percelen grond ten behoeve van de ontwikkeling van Natuurgoed Ziedewij
  • Soortofficielepublicaties (Bestuur | Organisatie en )
  • Gepubliceerd op03-05-2023
  • Start03-05-2023
  • StraatnaamBehoeve
  • Postcode

- Advertentie (?) -