Delen

- Advertentie (?) -

Bekendmaking Meidoorn 13 Barendrecht

21-04-2023

Bekendmaking Meidoorn 13 Barendrecht

De gemeente Barendrecht heeft het voornemen om ten aanzien van een gedeelte, een perceel grond, gelegen naast de Meidoorn 13 Barendrecht, kadastraal bekend gemeente Barendrecht, sectie B, nummer 9105 (gedeeltelijk), groot circa 33 m2, een koopovereenkomst te sluiten met de eigenaar van de Meidoorn 13 , 2992VM te Barendrecht, De gemeente Barendrecht kwalificeert hem als enige serieuze gegadigden die in aanmerking komen voor deze voorgenomen koopovereenkomst.
De eigenaar van de Meidoorn 13, heeft de gemeente Barendrecht gevraagd dit stuk grond naast hun eigendom te kopen. De gemeente Barendrecht heeft geen bestemming voor dit perceel grond. Volgens huidig beleid is de ambitie het snippergroen juist te koesteren en voor de gemeente te behouden. In dit specifieke geval is verkoop aan de bewoners niettemin redelijk en consequent (behoorlijk bestuur/gelijkheidsbeginsel: gelijke besluiten in gelijke gevallen) en conform het snippergroenbeleid dat gold ten tijde van het verzoek. Gezien het vorenstaande vindt de gemeente Barendrecht het niet noodzakelijk om mededingingsruimte aan te bieden aan andere partijen.

Reageren?
Indien u zich niet kunt verenigen met dit voornemen, dient u dit uiterlijk 21 dagen na publicatie kenbaar te maken met een gemotiveerde toelichting aan g.prinse@bar-organisatie.nl , onder vermelding van voorgenomen verkoop perceel Meidoorn 13 te Barendrecht.
Indien u niet tijdig en gemotiveerd bericht, vervalt het recht om tegen de voorgenomen verkoop en de daarop volgende levering in rechte op te komen. Ook vervalt dan uw recht om enige vordering tot schadevergoeding daarop te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt.

Terug naar het vergunningen overzicht

Details van vergunning

  • BeschrijvingBekendmaking Meidoorn 13 Barendrecht
  • Soortofficielepublicaties (Ruimte en infrastructuur )
  • Gepubliceerd op21-04-2023
  • Start21-04-2023
  • StraatnaamMeidoorn 13
  • Postcode2992VM

- Advertentie (?) -