Delen

- Advertentie (?) -

Ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding parkeerterrein fase 1 Cornelisland ter inzage

19-02-2018

Ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding parkeerterrein fase 1 Cornelisland ter inzage

Op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Barendrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding parkeerterrein fase 1 Cornelisland ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het uitbreiden van het parkeerterrein op bedrijventerrein Cornelisland, Barendrecht in noordelijke richting.

Bestemmingsplan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken kunt u inzien in de periode vanaf 15 februari 2018 t/m 30 maart 2018 bij het gemeentelijke Servicecentrum (zie voor de openingstijden het colofon). U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Ook is het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op onze website www.barendrecht.nl > Inwoners > Ter inzage en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactie geven
Wilt u op het ontwerpbestemmingsplan reageren? U kunt gedurende hierboven genoemde periode mondeling of schriftelijk een zienswijze (reactie) indienen (op uiterlijk 30 maart 2018). Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Barendrecht, t.a.v. de heer J.P. van den Berg, Postbus 501, 2990 EA Barendrecht. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer J.P. van den Berg via telefoonnummer 14 0180.

Vervolgprocedure

Nadat de ontvangen zienswijzen verwerkt zijn, neemt de gemeenteraad een beslissing over de vaststelling van het bestemmingsplan. Wij maken de vaststelling vooraf officieel bekend.

Terug naar het vergunningen overzicht

Details van vergunning

  • BeschrijvingOntwerpbestemmingsplan Uitbreiding parkeerterrein fase 1 Cornelisland ter inzage
  • Soortbestemmingsplan (bekendmaking)
  • Gepubliceerd op19-02-2018
  • Start19-02-2018
  • Straatnaam
  • Postcode

- Advertentie (?) -