1e geboorteboekje ‘Bas en Bo in Barendrecht’ uitgereikt door Burgemeester van Belzen

BARENDRECHT – Gisteren (Dinsdag 9 januari 2018) overhandigde burgemeester Jan van Belzen het 1e Barendrechtse geboorteboekje ‘Bas en Bo in Barendrecht’ aan Fedde Achterberg. Fedde Hennie José Achterberg werd op donderdag 28 december 2017 geboren, is de zoon van Thamara Moreno Sancho en Thomas Achterberg en het broertje van Fleur Achterberg.

In het geboorteboekje op rijm maken kinderen op een leuke manier kennis met speelplekken in Barendrecht. Het boekje vervangt de knuffel als geboortecadeau.

Cadeau

Barendrecht verwelkomt jaarlijks bijna 500 pasgeborenen. Vanaf 1 januari 2018 krijgen zij het boekje cadeau van de gemeente. Dit gebeurt persoonlijk bij de geboorteaangifte in het gemeentehuis of per post als de geboorte in een andere gemeente plaatsvond.

In het boekje gaan Bas en Bo op zoek naar de Watertoren. Tijdens hun zoektocht komen ze langs leuke speelplekken waar ze natuurlijk even willen spelen. Maar komen ze dan nog wel bij de toren? Het boekje ‘Bas en Bo in Barendrecht ’ is een uitgave van Kinderboek op Maat en werd geïllustreerd door Kids Marketeers.

Foto: Gemeente Barendrecht



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht



« | »