Live: Grote brand aan de Kastanjehout, vlammen slaan uit de woning (1 updates)

Dinsdag 7 november 2017, 15:48:08Reageer via Facebook ()

Grote brand aan de Kastanjehout, vlammen slaan uit de woning. Brandweer heeft opgeschaald naar 'grote brand' mede om uitbreiding naar naastgelegen woning te voorkomen.

Personen zijn inmiddels uit de woning. Brandweer is nog op zoek in de woning naar een vermiste hond. Ambulances uit voorzorg ter plaatsen.

Update, artikel + foto's: http://barendrechtnu.nl/incidenten/22560/uitslaande-brand-op-zolder-van-woning-aan-de-kastanjehout

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 15:48:08, dinsdag 7 november 2017

    Grote brand aan de Kastanjehout, vlammen slaan uit de woning. Brandweer heeft opgeschaald naar 'grote brand' mede om uitbreiding naar naastgelegen woning te voorkomen. Personen zijn inmiddels uit de woning. Brandweer is nog op zoek in de woning naar een vermiste hond. Ambulances uit voorzorg ter plaatsen. Update, artikel + foto's: http://barendrechtnu.nl/incidenten/22560/uitslaande-brand-op-zolder-van-woning-aan-de-kastanjehout

Reageren op: Grote brand aan de Kastanjehout, vlammen slaan uit de woning ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Incidenten & Evenementen kaart waarbij het nieuws zichtbaar is op een kaart.