Live: Aanrijding op de Kilweg bij de oprit A29 richting Rotterdam (1 updates)

Zaterdag 6 april 2024, 10:39:57Reageer via Facebook ()

Aanrijding op de Kilweg bij de oprit A29 richting Rotterdam. Oprit afgesloten voor verkeer vanaf de Middelweg (hoewel sommige automobilisten er alsnog langs rijden en de oprit op gaan), vanuit Carnisselande wel 1 rijstrook open.

Politie, ambulance en Rijkswaterstaat ter plaatse. Minstens 1 auto met zichtbare schade; achterruit ligt eruit. Op de oprit staat nog een vrachtwagen en een personenauto bij het incident (zo te zien betrokkene en getuige)

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 10:39:57, zaterdag 6 april 2024

    Aanrijding op de Kilweg bij de oprit A29 richting Rotterdam. Oprit afgesloten voor verkeer vanaf de Middelweg (hoewel sommige automobilisten er alsnog langs rijden en de oprit op gaan), vanuit Carnisselande wel 1 rijstrook open. Politie, ambulance en Rijkswaterstaat ter plaatse. Minstens 1 auto met zichtbare schade; achterruit ligt eruit. Op de oprit staat nog een vrachtwagen en een personenauto bij het incident (zo te zien betrokkene en getuige)

Reageren op: Aanrijding op de Kilweg bij de oprit A29 richting Rotterdam ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook het BarendrechtNU weer met actuele weerinfo en de meerdaagse voorspellingen